Mediator scheiding ~ scheiden doe je samen

Als mediator scheiding, in Amersfoort, Baarn, Soest, Soesterberg, Hoevelaken, Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg, Barneveld en Leusden, begrijp ik dat een scheiding een emotionele periode is met veel onzekerheid en onrust. Scheiden doe je samen, dat is één van mijn uitgangspunten als neutrale Mediator in Amersfoort ~ Leusden.

Als Mediator scheiden informeer ik jullie over de verschillende opties en help jullie met het maken van goede afspraken. Op deze manier krijgen jullie weer overzicht en uiteindelijk ook weer meer rust.

Scheiden doe je bij Mediation écht samen. Jullie hebben de wens om er samen uit te komen. Goede afspraken maken die voor jullie allebei acceptabel zijn. Voor de kinderen willen jullie met respect uit elkaar gaan. Een vechtscheiding is het laatste wat jullie willen, omdat de kinderen hier bijna altijd de dupe van worden.

Wil je weten wat ik voor jullie kan doen? Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Mailto:claudia@optimaalperspectief of bel naar tel:+31620429578

 

Mediation scheiding ~ en jullie kind(eren)

Als jullie kinderen hebben, help ik jullie met het opstellen van het ouderschapsplan. Misschien vragen jullie je inmiddels wel af? Wat moet er in een ouderschapsplan staan? Ik bespreek met jullie de verdeling van de zorgtaken (zorg- omgangsregeling). Welke vorm is het meest geschikt voor jullie en voor jullie kinderen?

Misschien wil één van jullie wel co-ouderschap, maar wil de andere ouder dit ook? En is een zorgverdeling op basis van 50% realistisch, als één van jullie een drukke baan heeft?

En zijn jullie van plan om niet al te ver uit elkaar te gaan wonen? En sluit jullie keuze aan bij de behoefte van jullie kinderen? Deze overwegingen bespreek ik met jullie tijdens Mediation scheiding. Als Mediator ga ik (als dit nodig is) een gesprek aan met jullie kinderen (het zogenaamde kindgesprek).

https://www.nibud.nl/onderwerpen/scheiden/co-ouderschap/

 

Het voordeel van een kindgesprek met mij als mediator, is dat er een neutraal onpartijdig persoon luistert naar de behoeften van jullie kind(eren). Ik achterhaal bij jullie (kind)eren hoe zij tegen de situatie aankijken. Een kindgesprek is altijd individueel.

Ik vertel jullie graag in een gratis kennismakingsgesprek meer over mijn werkwijze Wat doet een mediator?

https://youtube.com/shorts/mfo0KLLUhic