Doe de gratis relatietest

Zijn er momenten waarop jullie je afvragen hoe het met jullie relatie gaat? Hebben jullie af en toe het gevoel dat de communicatie een beetje “haperig” is of hangt er soms een “donderwolk” boven jullie ‘samen zijn’, dan zijn jullie niet alleen. Dat is volkomen normaal.

Elke relatie kent zijn eigen unieke ups en downs. Maar hé, laten we eerlijk zijn, soms kunnen die “downs” een beetje lastig zijn, toch? Als jullie soms het gevoel hebben dat jullie relatie uit balans is, dan kan de ‘Ontdek Je Relatie’ vragenlijst wellicht een interessante stap zijn. Het is toch eigenlijk best wel interessant om te zien waar jullie als duo staan?

Het invullen van de vragenlijst kan jullie helpen om bewust te worden van sterke punten en gebieden die verbeterd kunnen worden.

Relatie Evaluatie Vragenlijst voor Koppels

Gratis analyse

Ben je geïnteresseerd in je score? Wil jij weten hoe jullie relatie ervoor staat? Vul dan contactgegevens in. Dan ontvang je een GRATIS analyse van jullie relatie en verbeterpunten

Score Interpretatie: 

 • 58-60 punten: Uitstekend – Jullie relatie lijkt zeer gezond en goed in balans. 
 • 43-57 punten: Goed – Er zijn enkele aspecten die mogelijk verbeterd kunnen worden. 
 • 28-42 punten: Redelijk – Jullie relatie kan baat hebben bij enige aandacht en verbetering. 
 • 15-27 punten: Matig – Er zijn meerdere aspecten die verbeterd kunnen worden voor een gezondere relatie. 

  Deze vragenlijst is bedoeld als een wegwijzer om jullie te helpen om te peilen hoe het gaat. Het is niet bedoeld om allesomvattend te zijn, maar eerder als een kijkje in de spiegel. De vragenlijst is opgesteld om jullie een eerste inzicht te bieden in de dynamiek en de kwaliteit van jullie relatie.

  Dus als jullie nieuwsgierig zijn naar een beetje zelfreflectie en een rustige blik op jullie relatie, dan is deze vragenlijst misschien wel de moeite waard. Het is niet spectaculair, maar het kan wel een klein stapje zijn in de richting van meer helderheid. Dus waarom niet even de tijd nemen om dit (samen) te doen? Wie weet wat jullie ontdekken en welke inzichten het oplevert.

  Als jullie serieuze zorgen hebben over jullie relatie en behoefte hebben aan diepgaande begeleiding of ondersteuning, overweeg dan om mij als jullie relatietherapeut te benaderen.

  Als jullie tegen uitdagingen aanlopen waar jullie zelf niet uit lijken te komen, sta ik voor jullie klaar met professionele begeleiding. Samenwerking en open communicatie zijn vaak de sleutels tot het versterken van jullie band.

   

  online relatietest

  Claudia Blom ~ relatietherapeut

  Relatie therapie

  Soms kunnen zelfs de sterkste relaties een klein duwtje in de juiste richting gebruiken. Relatietherapie kan dat zachte zetje zijn. In een wereld vol hectiek en verandering is het niet verwonderlijk dat relaties af en toe een beetje uit balans kunnen raken. Misschien lijken gesprekken moeilijker dan voorheen, is er terugkerend onbegrip of voel je gewoon een afstand die je niet kunt verklaren. Dat is waar relatietherapie kan helpen. 

  Het is als een vertrouwelijk gesprek waarin je samen kunt werken aan een sterke basis en betere communicatie. Een veilige plek om te ontdekken, te begrijpen en te groeien. Relatietherapie is geen toverdrankje dat alles direct oplost. In plaats daarvan is het een kalm en ondersteunend proces waarin jullie als koppel samen met mij als deskundige relatie therapeut de ruimte hebben om te praten, te luisteren en te begrijpen.

  Jullie kunnen jezelf zijn, zonder oordeel! Misschien denk je nu: “Maar we hebben toch zelf al geprobeerd?” Dat is helemaal oké. Relatietherapie is er niet alleen voor “problemen”, het is er voor alle koppels die een nieuw perspectief willen krijgen en bereid zijn om samen te bouwen aan een duurzame en liefdevolle toekomst.

  Dus, als jullie je afvragen of relatietherapie iets voor jullie is, onthoud dan dat het een vertrouwelijke,veilige en professionele aanpak is, die ruimte biedt om te verkennen, te groeien en te herontdekken. Geen overhaaste oplossingen, geen druk, alleen jullie pad naar een sterker partnerschap, stap voor stap. Dus waarom niet eens kijken of relatietherapie jullie kan helpen…. 

  relatietest therapeut
  relatie test

  “Ik begeleid jullie in jullie relatie om te komen tot herstel van vertrouwen, het verbeteren van de communicatie en het bevorderen van wederzijds begrip.”

  Erkende MfN mediator

  Als MfN registermediator, faciliteer ik de mediation op deskundige wijze en wordt er aandacht besteed aan jullie emoties en het herstel van vertrouwen. Onder mijn begeleiding gaan jullie met elkaar in gesprek en bedenken jullie samen de beste oplossing.

  Een MfN registermediator staat voor gegarandeerde kwaliteit. Voordat ik als mediator ingeschreven kon worden bij hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators heb ik mijn kwaliteiten en ervaring als mediator moeten aantonen met verschillende toetsen en assessments.

  MfN Mediator scheiding
  optimaal perspectief Mediator scheiding

  Prettige, rustige, rolstoelvriendelijke omgeving. Voldoende parkeergelegenheid

  Maak je je zorgen over je situatie?

  Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

  Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

  Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

  CTA

  Wat klanten over mij zeggen

  Wij willen Claudia bedanken voor al haar hulp bij onze echtscheiding. Zij is een hele rustige en prettige persoon die ons alles stap voor stap uitgelegd heeft zodat wij alles goed begrepen. Ze is duidelijk, neutraal naar beide partijen en maakt zeker dat beide partijen alle papieren in orde hebben en dubbel checkt alles zorgvuldig zodat het soepel loopt.
  Wij zij erg dankbaar voor haar hulp, uitleg en ondersteuning tijdens deze procedures. Wie net zo een goede ondersteuning zoekt is Claudia een zeer goede keuze, wij raden haar aan !!
  Gr Bert en Syl

  Sylvia Schuur

  Fijne begeleiding op een professionele wijze. Je werd gezien en gehoord en werd er bemiddeld naar behoren met respect om met de juiste balans uit elkaar te kunnen gaan.

  Cheryl Wolswijk

  Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

  Tineke Krijkamp

  Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

  Marcel Krijkamp

  Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

  Esmeralda Kinds

  Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

  Jose de Bruijn

  Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
  Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
  Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
  Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

  Hendrina Sumter

  Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

  Sylvia van Wijngaerde

  Een zeer professionele aanpak !
  Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
  Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
  Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
  Zeker een aanrader

  MF Keislair

  Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

  N Young

  Prettige persoonlijkheid
  En leuk contact

  S Glavimans

  Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

  J Hartman