Mediator in Bunschoten Spakenburg ~ Eemnes

Mediator in Bunschoten Spakenburg | Eemnes ~ mediator scheiding

Ik ben er als mediator scheiding in Bunschoten Spakenburg en Eemnes voor jullie! Want een echtscheiding aanvragen is niet niks. Ik ben Claudia Blom en gespecialiseerd (en geaccrediteerd) als mediator in (echt-)scheidingen. Jullie willen er samen uitkomen, samen goede afspraken maken, met respect voor elkaars belangen. Vaak is hier een proces van twijfel aan vooraf gegegaan. Jullie hebben waarschijnlijk een aantal keer geprobeerd om de relatie te verbeteren en het samen weer leuk te krijgen.

Jullie vragen je voorzichtig af of mediation voor jullie scheiding geschikt is.

Mediator scheiding in Bunschoten Spakenburg | Eemnes

Ondanks deze goed bedoelde pogingen, komt de dag dat jullie besluiten te willen scheiden. Wanneer jullie hebben besloten om te gaan scheiden in Bunschoten Spakenburg | Eemnes, kunnen jullie kiezen voor een mediator voor jullie scheiding of jullie maken de keuze om dit met een advocaat te doen. Als jullie kiezen voor een advocaat is dit kostbaar, duurt dit lang en waarschijnlijk met een uitkomst die voor één van jullie teleurstellend is. Als jullie ieder je eigen scheidingsadvocaat nemen, treedt die advocaat namelijk op voor de belangen van jou als individu.

Dit betekent dat er eigenlijk twee advocaten aan het strijden zijn voor de individuele belangen. We noemen dit ook wel de vechtscheiding. Zo’n (v)echtscheiding leidt vaak tot beschadigde verhoudingen en kinderen worden hier vaak de dupe van. Wil je meer weten over mediation bij jullie scheiding? Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Mediator Claudia 5

 

Echtscheidingsmediation ~ scheiden met respect

Als jullie de scheiding willen regelen door mediation, sta ik als mediator scheiding in Bunschoten Spakenburg | Eemnes voor jullie klaar. Ik geef jullie betrouwbare en integere begeleiding en kan de gehele echtscheiding voor jullie regelen. Hierdoor worden jullie ontzorgt, jullie hebben immers al kopzorgen genoeg. Ik sta bekend als een betrokken mediator echtscheiding, met échte kennis, échte aandacht en betaalbare kwaliteit.

Wat doet een mediator scheiding ~ jullie kinderen

Als jullie kinderen hebben, heb ik ook veel aandacht voor de behoeften van jullie kinderen. Een gesprek met jullie kinderen (een kind-gesprek) kan plaatsvinden, indien dit nodig en wenselijk is. Kinderen vinden het fijn om gehoord te worden door een neutrale derde persoon.

Als mediator echtscheiding heb ik mij gespecialiseerd in:

  • Scheiden met een eigen woning.
  • Beeindigen geregistreerd partnerschap.
  • Opstellen ouderschapsplan.
  • Verdeling van pensioen.
  • Effect van de scheiding op kinderen.
  • Alimentatie, kinderalimentatie en partneralimentatie.
  • Scheiden voor samenwoners.
  • Mediation scheiding met een eigen bedrijf.

https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/wetten-en-regels/hoe-krijg-ik-mijn-ex-uit-de-zaak/

Arbeids conflict mediator in Bunschoten Spakenburg | Eemnes

Bij Arbeids-mediation probeer ik jullie verstoorde arbeidsrelatie te herstellen. Door de communicatie tussen jullie te verbeteren is het vaak mogelijk om wrijving en misverstanden op te helderen en uit de wereld te helpen. Jullie begrijpen elkaars belangen en kunnen weer samenwerken. De relatie is hersteld!

Mediator Bunschoten

Soms besluiten partijen dat het beter is om uit elkaar te gaan. Dit komt voor als uit de gesprekken blijkt dat de arbeidsrelatie niet meer hersteld kan worden. Dit is een pijnlijke conclusie. Voor alle partijen moet de relatie met wederzijds goedvinden en met acceptabele afspraken beëindigd worden. Als arbeidsconflict mediator kan ik dit proces begeleiden en let ik op de belangen van alle betrokkenen.

Naast mediator in Bunschoten Spakenburg | Eemnes, kun je mij ook benaderen voor mediator in Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn en Zeist.

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman

Erg vriendelijk, heeft me erg goed geholpen. Super bedankt Claudia!

L Verweij

A very good mediator. She handles the case from start to finish. She takes the matter seriously. Wish there were more people like that.

A Murakowski