Arbeidsmediation

Hulp nodig van een ervaren arbeidsmediator?
Ik ben slechts één telefoontje verwijderd.

arbeidsmediator

Arbeidsmediator

Als ervaren arbeidsmediator, sta ik voor een snelle, doeltreffende en een betaalbare oplossing.

Met échte kennis, échte aandacht en kwaliteit, kan ik jullie arbeidsconflict begeleiden tot een resultaat waar jullie tevreden over zijn.

Ik ben als mens en als mediator betrokken, rechtvaardig, doortastend en flexibel.

“Ik begeleid jullie in jullie conflict om te komen tot goede afspraken. Mediation met oor voor jullie verhaal en oog voor praktische zaken.”

Claudia Blom ~ arbeidsmediator

arbeidsmediator

Waarom arbeidsmediation?

In iedere werkomgeving komen meningsverschillen voor.

Door arbeidsmediation in te zetten, hoeft een meningsverschil op de werkvloer niet te leiden tot een conflict. Vaak gaan meningsverschillen bijvoorbeeld over verantwoordelijkheden of de manier van samenwerken. Als arbeidsconflict mediator heb ik veel ervaring in de bemiddeling van arbeidsconflicten.

Ik help jullie graag met het vinden van een oplossing van het conflict.

Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Meestal worden meningsverschillen onderling opgelost, maar soms staan ze zo lijnrecht tegenover elkaar. Een conflict is geboren, soms met verzuim tot gevolg. Mediation kan dan een oplossing zijn.

Arbeidsmediation ~ arbeidsconflict

Bij arbeidsmediation gaat het over relaties op de werkvloer en de inmiddels hoog opgelopen spanningen. Het conflict kan tussen werkgever en werknemer ontstaan maar ook tussen werknemers onderling. Wil je eerst proberen het conflict zelf op te lossen en proberen het conflict te de-escaleren? Op onderstaande link staan enkele praktische tips.

Juridisch Loket ~ Arbeidsconflict

Als de meningsverschillen en de tegenstellingen langdurig blijven bestaan en niet worden opgelost kunnen jullie de ondersteuning van een arbeidsconflict mediator inschakelen. Het is mijn ervaring als arbeidsmediator, dat één gesprek al nieuwe inzichten kan opleveren.

Hierdoor escaleert de arbeidsrelatie niet verder en kan zelfs herstellen. In de gezamenlijke gesprekken treed ik op als procesbegeleider waardoor er voor jullie voldoende ruimte is om te vertellen wat je dwars zit.

mediator arbeidsconflict

Arbeidsmediation ~ een oplossing?

Arbeidsmediation kan de oplossing zijn om verdere escalatie te voorkomen, met als doel de werksfeer en productiviteit intact te houden. In een arbeidsmediation is mijn rol die van gespreksleider, organisator en facilitator met als doel de communicatie weer op gang te brengen.

Nadat de communicatie weer op gang is gekomen, wordt de uitkomst van de gesprekken vertaald in concrete afspraken die bij voorkeur worden vastgelegd in een (vaststellings)overeenkomst.

In ieder geval kan arbeidsmediation helpen om tot een voor beide partijen acceptabele oplossing te komen.

arbeidsmediation amersfoort

Arbeidsmediation ~ samen geen toekomst?

Het kan ook zo zijn dat uit de gesprekken blijkt dat het beter is om uit elkaar te gaan (exit mediation). Dit komt voor wanneer de arbeidsrelatie onherstelbaar beschadigd is. Als arbeidsmediator kan ik jullie begeleiden in een dergelijke mediation.

Als arbeidsmediator begeleid ik het in “goed overleg” beëindigen van de verstoorde arbeidsrelatie. De arbeidsrelatie wordt dus beëindigd met wederzijds goedvinden, onder voorwaarden die zowel voor de werkgever als werknemer acceptabel zijn.

Ik help jullie om op een respectvolle en intergere manier uit elkaar te gaan.

Ingewikkelde, formele en juridische procedures kunnen hierdoor voorkomen worden.

Wil jij werken aan persoonlijke groei, teamontwikkeling en loopbaanvraagstukken? Theo Bos Coaching en Organisatie ontwikkeling, biedt medewerkers en organisaties coaching, teamcoaching en loopbaancoaching: boscoo.nl

Lees meer

MfN-registermediator

Specialisatie Arbeidsmediation

Als MfN registermediator, faciliteer ik de mediation op deskundige wijze en wordt er aandacht besteed aan jullie emoties en het herstel van vertrouwen. Onder mijn begeleiding gaan jullie met elkaar in gesprek en bedenken jullie samen de beste oplossing.

Een MfN registermediator staat voor gegarandeerde kwaliteit. Voordat ik als mediator ingeschreven kon worden bij hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators heb ik mijn kwaliteiten en ervaring als mediator moeten aantonen met verschillende toetsen en assessments.

MfN registermediator
erkende arbeidsmediator

Prettige, rustige, rolstoelvriendelijke omgeving. Voldoende parkeergelegenheid

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman

Erg vriendelijk, heeft me erg goed geholpen. Super bedankt Claudia!

L Verweij

A very good mediator. She handles the case from start to finish. She takes the matter seriously. Wish there were more people like that.

A Murakowski