MfN registermediator

MfN registermediator ~ Claudia Blom

Welkom bij MfN register mediator Claudia Blom – Jullie specialist in mediation. Op zoek naar een ervaren mediator voor begeleiding bij een (echt-)scheiding of arbeidsconflict? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Als MfN-mediator met een solide basisopleiding en gespecialiseerde trainingen in zowel Familie- als Arbeidsmediation, sta ik klaar om jullie professioneel te ondersteunen in deze uitdagende situatie.

Waarom een Specialist?

Het is belangrijk om de juiste mediator te kiezen voor een oplossing die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar is. Houd er rekening mee dat niet alle mediators dezelfde achtergrond en expertise hebben. Een MfN-registermediator heeft minimaal de basisopleiding voor mediation succesvol voltooid en het theorie-examen en assessment met een positieve beoordeling afgelegd. Een familiemediator of arbeidsconflictmediator heeft bovendien gespecialiseerde opleidingen gevolgd op deze terreinen. Daarom is het verstandig om na te gaan of de beoogde mediator deze gespecialiseerde opleidingen heeft afgerond. 

Sta eens stil bij het volgende: wanneer je geconfronteerd wordt met ingewikkelde juridische en persoonlijke kwesties, zoals echtscheidingen of arbeidsconflicten, kan de deskundigheid van een gespecialiseerde mediator aanzienlijke voordelen en een belangrijke meerwaarde bieden. 

Familie Mediation specialist

In mijn specialisatie Familie Mediation ben ik opgeleid om alle onderdelen van een scheiding met zorg en deskundigheid te begeleiden. Dit omvat niet alleen het juridische aspect, maar ook de gevoelige psychologische en sociale factoren die een rol spelen in familiekwesties. Ik beschik over de benodigde mediationvaardigheden en kennis van relevante juridische terreinen om jullie te ondersteunen bij financiële regelingen, zoals alimentatie, pensioenverdeling en vermogensscheiding. Kortom, ik ben in staat om zelfstandig berekeningen te maken voor onderhoudsbijdragen voor zowel kinderen als ex-partners.

Arbeidsmediation expertise

Mijn specialisatie in arbeidsmediation omvat een brede reeks onderwerpen die van essentieel belang zijn bij conflictoplossing in de arbeidssfeer, hierbij kun je denken aan::

 • De aanpak en structuur van arbeidsmediation
 • Juridische aspecten binnen het arbeidsrecht
 • De rol van mediation in arbeidsrechtelijke zaken
 • Wet Verbetering Poortwachter
 • Re-integratie na ziekte, inclusief Spoor 1 en Spoor 2
 • Goed werkgeverschap
 • Inleiding tot exitmediations

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Result Mediation.

Kwaliteit met een gespecialiseerde MfN mediator

MfN registermediators handelen in conflictsituaties met beheersing en borging van een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Daarnaast is het beroep/titel van mediator wettelijk niet beschermd.

Dit betekent dat iedereen zich mediator mag noemen ook zonder relevante ervaring en zonder de juiste opleidingen te hebben gevolgd. Om MfN registermediator te kunnen worden, heb ik voldaan aan onderstaande criteria.

 • Erkende mediation opleiding gevolgd.
 • Geslaagd voor het Theorie-examen.
 • Geslaagd voor het Assessment (praktijktoets).
 • Verklaring Omtrent het Gedrag ingeleverd.

MfN registermediators moeten daarnaast hun kennis en vaardigheden ook op peil houden. Dat is niet vrijblijvend maar een eis die verbonden is aan de certificering van mediators. MfN heeft in het kader van haar kwaliteitsborging een reglement opgesteld voor de permanente educatie (PE) van bij haar gecertificeerde mediators.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/01/20/wettelijk-register-voor-waarborgen-kwaliteit-mediators

MfN mediator ~ Arbeidsmediator en mediator scheiding

Mijn doel als mediator is om een vertrouwde, neutrale omgeving te bieden waarin met respect en zorgvuldigheid tot duurzame oplossingen gekomen kan worden.

Behoefte aan mijn expertise in mediation? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik help jullie graag met het vinden van een oplossing van het conflict. Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Ik sta klaar om jullie te begeleiden in het vinden van evenwicht en rust te midden van uitdagende situaties. Samen vinden we een optimaal perspectief.

https://mfnregister.nl/mediators/regelgeving-en-documenten/

 

Mediator

 

Erkende MfN mediator

Specialisatie Familie-mediation en Arbeidsmediation

Als MfN registermediator, faciliteer ik de mediation op deskundige wijze en wordt er aandacht besteed aan jullie emoties en het herstel van vertrouwen. Onder mijn begeleiding gaan jullie met elkaar in gesprek en bedenken jullie samen de beste oplossing.

Een MfN registermediator staat voor gegarandeerde kwaliteit. Voordat ik als mediator ingeschreven kon worden bij hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators heb ik mijn kwaliteiten en ervaring als mediator moeten aantonen met verschillende toetsen en assessments.

MfN registermediator
optimaal perspectief mediation amersfoort

Prettige, rustige, rolstoelvriendelijke omgeving. Voldoende parkeergelegenheid

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman

Erg vriendelijk, heeft me erg goed geholpen. Super bedankt Claudia!

L Verweij

A very good mediator. She handles the case from start to finish. She takes the matter seriously. Wish there were more people like that.

A Murakowski