Mediator in Zeist

Mediator in Zeist ~ Mediator scheiding

Voor jullie scheiding denken jullie aan een mediator in Zeist. Jullie hebben het (pijnlijke) besluit genomen om te gaan scheiden in Zeist. Ik ben Claudia Blom een ervaren en professionele MfN (echt-)scheidingsmediator. Graag help ik jullie om op een goede manier uit elkaar te gaan.

Een hoop zaken zijn nog onzeker en onduidelijk, maar jullie willen scheiden zonder advocaat, omdat jullie niet tegen elkaar willen vechten. Jullie begrijpen ook dat een echtscheiding nooit geheel zonder emoties, slag of stoot zal gaan. Toch is het jullie bedoeling om min of meer in harmonie de relatie te beëindigen.

Gezamenlijk hebben jullie besloten om voor het regelen van jullie scheiding een mediator te benaderen. Het voordeel van een mediator scheiding in Zeist, ten opzichte van een advocaat, is dat jullie je beseffen dat scheidingsmediation veel sneller gaat, minder kost en dat jullie beide belangen voorop staan. Jullie willen immers afspraken maken die voor jullie beiden acceptabel zijn en toekomstbestendig.

https://mfnregister.nl/consument/relatie/

Mediator in Zeist ~ Wat doet een mediator bij scheiding

Als scheidingsmediator  in Zeist kan ik jullie begeleiden in het afronden en beëindigen van jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap. Op een snelle, doeltreffende en betaalbare wijze begeleid ik jullie in het gehele proces van jullie (echt-)scheiding. Daarom ben ik er voor jullie vanaf het eerste mediation-gesprek tot de inschrijving van de scheiding bij de gemeente. Jullie hebben dus één aanspreekpunt gedurende de gehele procedure. Wil je meer weten over de mediation bij jullie scheiding? Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Mediator Zeist

~ Mediation in Zeist ~

Mediator in Zeist ~ scheidingsmediation = maatwerk

Als mediator scheiding in Zeist luister ik naar jullie verhaal, zodat ik maatwerk kan aanbieden. Elke scheiding is anders. Ik probeer de communicatie te verbeteren, zodat jullie elkaar beter gaan begrijpen en duidelijker wordt welke belangen jullie afzonderlijk hebben. Kortom, door actief te luisteren, door een juiste vraagstelling, samen te vatten, en soms ook de scherpe kantjes te neutraliseren en aandacht te besteden aan jullie emoties, komen jullie tot een overeenkomst die acceptabel is voor jullie allebei.

mediation vertrouwelijkheid

Wat doet een mediator bij scheiding?

Onder welk huwelijksregime zijn jullie getrouwd? ~ gemeenschap van goederen, huwelijkse voorwaarden of in beperkte gemeenschap van goederen (huwelijk na 01-01-2018)? Hebben jullie kinderen? Dan besperken we het ouderschapsplan. We kijken naar jullie huisvesting. Hebben jullie een een huurwoning of een koopwoning?

Willen jullie de koopwoning verkopen, onverdeeld laten of wil één van jullie misschien blijven wonen? Dit zijn allemaal factoren die bepalen wat er wordt besproken tijdens de mediation scheiding. Eén ding is zeker ~ er moeten veel zaken geregeld worden en jullie moeten over veel zaken nadenken. Graag help ik jullie om jullie scheiding in goede banen te leiden.

Arbeids-mediation in Soest | Baarn

Naast mijn werkzaamheden als mediator scheiding, kun je mij benaderen voor Arbeids-mediation.

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman

Erg vriendelijk, heeft me erg goed geholpen. Super bedankt Claudia!

L Verweij

A very good mediator. She handles the case from start to finish. She takes the matter seriously. Wish there were more people like that.

A Murakowski