Relatie therapie

Ontdek de sleutel tot een gelukkige en duurzame relatie

Als relatietherapeut wil ik je graag laten weten wat ik voor jou en je partner kan betekenen en wat relatietherapie kan doen om jullie te helpen.

Relatie therapie biedt een veilige en ondersteunende ruimte waarin jullie als koppel kunnen werken aan het verbeteren van jullie relatie. Relatie therapie is een proces waarbij we samen de uitdagingen, spanningen en conflicten onderzoeken die jullie ervaren.

Mijn rol als relatie therapeut is om jullie te begeleiden bij het vinden van nieuwe inzichten, het aanleren van effectieve communicatievaardigheden en het creëren van gezonde patronen binnen jullie relatie.

In relatie therapie begrijp ik dat elke relatie uniek is en dat jullie specifieke behoeften hebben. Daarom luister ik met veel zorg en aandacht naar jullie, om jullie beter te begrijpen en te achterhalen wat er speelt.

Relatietherapie is er ook voor individuen, klik hier voor meer informatie.

In relatie therapie werken we aan het vergroten van wederzijds begrip, het herstellen van vertrouwen en het versterken van de emotionele band tussen jullie beiden.

Doe de gratis relatietest.

Relatie therapeut

Relatie therapie Amersfoort

WAAROM MIJ KIEZEN ALS JULLIE RELATIE THERAPEUT? 

  • Persoonlijke aandacht: Ik bied persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding die is afgestemd op jullie specifieke behoeften en doelen. Jullie staan centraal in het therapieproces en ik zal met zorg en aandacht naar jullie luisteren.
  • Ervaring en expertise: Als ervaren relatietherapeut heb ik een brede kennis en expertise op het gebied van relatiedynamiek en communicatie. In de relatie therapie zet ik mijn kennis en vaardigheden in om jullie te begeleiden naar positieve veranderingen in jullie relatie.
  • Veilige en ondersteunende omgeving: Ik creëer een veilige en ondersteunende omgeving waarin jullie open en eerlijk kunnen communiceren. Jullie kunnen vrijuit emoties en gedachten delen, wetende dat jullie gehoord en gerespecteerd worden.
relatie therapie
  • Effectieve communicatie: Ik help jullie om effectieve communicatievaardigheden te ontwikkelen, zodat jullie beter begrip en verbinding kunnen ervaren. Binnen de relatie therapie betekent dit het leren luisteren naar elkaar, het duidelijk uiten van behoeften en het oplossen van wrijvingen op een constructieve manier.
  • Diepgaand inzicht: Door middel van gerichte vragen en reflectie zullen we samen diepgaand inzicht verkrijgen in jullie relatiepatronen, behoeften en persoonlijke groei. Dit inzicht zal de basis vormen voor positieve verandering en groei in jullie relatie.
  • Praktische tools en technieken: In de relatie therapie bied ik praktische tools, oefeningen en technieken die jullie helpen om nieuwe gedragspatronen te ontwikkelen en positieve veranderingen te integreren in jullie dagelijks leven.
  • Empathie en ondersteuning: Ik bied empathie, begrip en ondersteuning gedurende het hele relatie therapie proces. Ik ben er om jullie aan te moedigen, te motiveren en te begeleiden tijdens de uitdagingen en successen die jullie tegenkomen.
  • Langdurige resultaten: Mijn doel is om jullie te helpen bij het opbouwen van een sterke en gezonde relatie op de lange termijn. In de relatie therapie streef ik naar blijvende resultaten die jullie in staat stellen om in de toekomst uitdagingen effectief aan te pakken en te overwinnen.
relatie therapie

Claudia Blom ~ mediator en coach

Relatie therapeut

“Ik begeleid jullie in jullie relatie om te komen tot herstel van vertrouwen, het verbeteren van de communicatie en het bevorderen van wederzijds begrip.”

Erkende MfN mediator

Specialisatie Familie-mediation en Arbeidsmediation

Als MfN registermediator, faciliteer ik de mediation op deskundige wijze en wordt er aandacht besteed aan jullie emoties en het herstel van vertrouwen. Onder mijn begeleiding gaan jullie met elkaar in gesprek en bedenken jullie samen de beste oplossing.

Een MfN registermediator staat voor gegarandeerde kwaliteit. Voordat ik als mediator ingeschreven kon worden bij hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators heb ik mijn kwaliteiten en ervaring als mediator moeten aantonen met verschillende toetsen en assessments.

“Ik begeleid jullie in jullie conflict om te komen tot goede afspraken. Mediation met oor voor jullie verhaal en oog voor praktische zaken”.

MfN Mediator scheiding
optimaal perspectief Mediator scheiding

Prettige, rustige, rolstoelvriendelijke omgeving. Voldoende parkeergelegenheid.

Relatie therapie voor een duurzame relatie

Als je vragen hebt of als je wilt bespreken hoe relatie therapie jou en je partner kan helpen, neem dan gerust contact met me op. Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken en jullie relatie te versterken.

Relatietherapie voor jullie reis naar meer liefde en vervulling in jullie leven. Samen kunnen we werken aan het creëren van een sterke basis voor een gelukkige en duurzame relatie. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen aan de slag gaan!

Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman

Erg vriendelijk, heeft me erg goed geholpen. Super bedankt Claudia!

L Verweij

A very good mediator. She handles the case from start to finish. She takes the matter seriously. Wish there were more people like that.

A Murakowski