Coaching

Op zoek naar een motivator, stimulator en inspirator? Een coach helpt om jouw eigen kracht en capaciteiten te ontdekken.

Resultaatgerichte coaching 

Voor coaching en therapie in Amersfoort en omgeving kun je bij mij terecht. Welke vormen van coaching/therapie bied ik aan? Je kunt mij benaderen als coach voor:

  Als relatietherapeut ben ik er voor jullie relatie. Loopt deze niet lekker en twijfel jij weleens aan je relatie? Ik help jullie graag de problemen bespreekbaar te maken en de relatie te verbeteren.

  Het verwerken van jouw verlies, bijvoorbeeld na het verlies van je partner na een scheiding.

  Wil jij de stap zetten naar meer rust, harmonie en balans? Kijk jij uit naar meer positiviteit en blijvende veranderingen in jouw leven? Als life coach kan ik je begeleiden in het behalen van je doelen.

C

 Coaching ~ wil jij veranderen?

Wil JIJ veranderen?? Willen JULLIE je relatie verbeteren??

Empowerment is het proces van versterking, waarbij jij grip krijgt op je eigen situatie en/of omgeving. We kijken naar jouw ervaringen en hoe deze ervaringen je blokkeren in je verdere ontwikkeling. Welke belemmerende overtuigingen en hardnekkige patronen heb jij?

Als coach is mijn uitgangspunt jouw eigen kracht en deze gaan we proberen te versterken. Tegelijkertijd staan we stil bij jouw kwetsbaarheden. Wat neem jij waar? Wat is jouw beleving? Als coach werk ik samen met jou aan jouw persoonlijke ontwikkeling en zelfsturing. Mijn aanpak is dus toekomstgericht.

coaching

Coaching ~ weerstand tegen verandering

De weerstand die jij beleeft tegen DE verandering komt vaak voort uit een angst voor het onbekende. Daarom blijf je (on)bewust vaak hangen in oud gedrag. Als coach in Amersfoort, kan ik je helpen om dit te doorbreken. De inhoud en de besluiten daarover blijven bij jou. Als coach ondersteun ik je in het proces om de juiste besluiten te kunnen nemen.

“Weerstand is de angst voor het onbekende”.

 

Coaching Amersfoort en omgeving / ook online

Coaching Amersfoort kan een enorme “boost” geven aan je persoonlijke ontwikkeling. Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Neem gerust contact op, als je niet zeker weet of jouw woonplaats tot mijn werkgebied behoort.

 

MfN-registermediator

Specialisatie Familie-mediation en Arbeidsmediation

Als MfN registermediator, faciliteer ik de mediation op deskundige wijze en wordt er aandacht besteed aan jullie emoties en het herstel van vertrouwen. Onder mijn begeleiding gaan jullie met elkaar in gesprek en bedenken jullie samen de beste oplossing.

Een MfN registermediator staat voor gegarandeerde kwaliteit. Voordat ik als mediator ingeschreven kon worden bij hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators heb ik mijn kwaliteiten en ervaring als mediator moeten aantonen met verschillende toetsen en assessments.

MfN registermediator
erkende arbeidsmediator

Prettige, rustige, rolstoelvriendelijke omgeving. Voldoende parkeergelegenheid.

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman

Erg vriendelijk, heeft me erg goed geholpen. Super bedankt Claudia!

L Verweij

A very good mediator. She handles the case from start to finish. She takes the matter seriously. Wish there were more people like that.

A Murakowski