Life coach

Op zoek naar een motivator, stimulator en inspirator? Life coach met positieve energie om jouw eigen kracht en capaciteiten te ontdekken.

Life coach ~ Amersfoort

Als life coach ben ik jouw gids en ondersteuner voor persoonlijke groei, balans, tevredenheid en succes. Ik heb kennis, vaardigheden en enthousiasme om anderen te begeleiden naar hun maximale mogelijkheden. Als jouw life coach ben ik hier om jou te helpen en te begeleiden op een heel persoonlijke en betrokken manier. We gaan samenwerken, één op één, om jouw leven beter te maken.

Wat dat betekent, is dat we samen gaan werken , één op één, om jouw leven te verbeteren. Of je nu met werkgerelateerde uitdagingen worstelt, je levensstijl wilt aanpassen, of je relaties wilt verdiepen, ik ben er om je te ondersteunen!!

Ik luister naar je, begeleid je, zodat er concrete stappen gezet kunnen worden in de richting van jouw doelen. We praten in alle vertrouwelijkheid over wat voor jou belangrijk is en hoe je positieve veranderingen kunt aanbrengen. Samen gaan we de weg verkennen naar een meer bevredigend en gebalanceerd leven. Je staat er niet alleen voor: Ik ben hier om je te helpen!!

Tarieven en kosten individuele begeleiding: Kosten life coach.

Als life coach werk ik met individuen op het gebied van relaties (individuele relatietherapie). Een veelvoorkomende vraag is waarom relaties telkens opnieuw stuklopen. Het antwoord is vaak complex en persoonlijk. Problemen kunnen voortkomen uit communicatieproblemen, verschillende waarden, emotionele afstand of onopgeloste persoonlijke zaken. Mijn rol is om jou te begeleiden bij het begrijpen van gedrag, het ontwikkelen van betere communicatievaardigheden en persoonlijke groei. Zo kunnen we werken aan het verbeteren van relaties en het voorkomen van terugkerende problemen.

Als het om werk gaat, ondersteun ik bij het vinden van carrièredoelen, het verbeteren van vaardigheden en het omgaan met veranderingen in werk.

Bij persoonlijke groei, draait het om zelfvertrouwen, het ontdekken van sterke punten, overwinnen van obstakels en het verkennen van nieuwe kansen en mogelijkheden. 

Levensstijl verwijst naar de manier waarop iemand leeft, handelt en keuzes maakt in het dagelijks leven. Het gaat over activiteiten, gewoonten/routines en keuzes op het gebied van voeding, beweging, slaap, werk, ontspanning en sociale interactie. Samen kunnen we werken aan het opbouwen van gezonde gewoonten, het vergroten van jouw welzijn en het beheersen van stress.  

Ondersteuning door middel van gesprekken, empowerment en doelgerichte actieplannen.

Begeleiding en inspiratie voor individuen die op zoek zijn naar positieve verandering!

Ontdekken en definiëren van doelen en verlangens.

Aandacht voor jouw verhaal, dromen en uitdagingen.

Helderheid  over wat je ECHT wil bereiken.

life coach

Een belangrijk aspect van mijn werk als life coach is het bieden van een veilige en vertrouwelijke ruimte waarin jij je vrij voelt om jezelf te zijn. Ik luister zonder oordeel en met belangstelling naar jouw uitdagingen, angsten en twijfels. Ik moedig jou aan om gedachten en emoties te verkennen en te begrijpen.

Relatie therapeut

Life coach Claudia Blom

WAAROM MIJ KIEZEN ALS LIFE COACH?

  • Omdat ik een toegewijde en gepassioneerde professional ben die zich volledig inzet voor jouw persoonlijke groei en succes.
  • Met mijn empathie, luistervaardigheid en expertise help ik je om helderheid te krijgen over je doelen, obstakels te overwinnen en actie te ondernemen..
  • Ik bied een veilige en vertrouwelijke ruimte waarin je je vrij kunt uiten.
  • Ik motiveer en inspireer je om je volledige potentieel te bereiken.
  • Samen creëren we positieve verandering en zorg ik ervoor dat je de ondersteuning en begeleiding krijgt die je nodig hebt om succesvol/gelukkig en in balans te zijn.

Life coach ~ praktische begeleiding & ondersteuning

Als life coach ben ik er om je aan te moedigen om persoonlijk te groeien en jezelf te vinden. In een positieve sfeer help ik jou om je eigen sterke punten en talenten te ontdekken. Samen nemen we stappen om de veranderingen te realiseren die je graag in je leven wilt zien.

Door mijn kennis, passie en begripvolle houding kan ik een waardevolle impact hebben op jouw leven.

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman

Erg vriendelijk, heeft me erg goed geholpen. Super bedankt Claudia!

L Verweij

A very good mediator. She handles the case from start to finish. She takes the matter seriously. Wish there were more people like that.

A Murakowski