Mediation bij scheiding

Hulp nodig van een ervaren Mediator?
Ik ben slechts één telefoontje verwijderd.

Welkom bij  Optimaal Perspectief Mediation. 

Neutrale begeleiding  door het scheidingsproces. 

Zoeken jullie een professionele en betrokken mediator voor jullie (echt-)scheiding? Ik kan jullie helpen! Een scheiding is namelijk meer dan het nemen van juridische stappen, het is een emotionele reis. Tijdens deze periode van verandering kunnen emoties hoog oplopen. Woede, verdriet, verwarring – het is allemaal normaal!!

Als ervaren mediator scheiding begrijp ik dat het evenwicht bewaren tussen emoties en praktische kwesties belangrijk is. Ik sta klaar om jullie te begeleiden in een veilige omgeving waar jullie je allebei gehoord en begrepen voelen. Samen doorlopen we het proces stap voor stap, van het verdelen van bezittingen tot het opstellen van een ouderschapsplan. Met jarenlange ervaring begrijp ik de juridische en emotionele complexiteit van scheidingen. Mijn aanpak combineert zakelijk inzicht met begrip. Ik geloof in open communicatie om tot oplossingen te komen die voor jullie allebei acceptabel zijn.

Scheiden is geen afscheid nemen, maar samenwerken om individueel een optimaal perspectief voor de toekomst te vinden.

Neem vrijblijvend contact op:  mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen. Laten we samenwerken om een evenwichtige en duurzame oplossing voor jullie (echt)scheiding te vinden.

 

Scheidingsmediation begeleiding van A tot Z

Het proces van scheiden kan een doolhof lijken, maar met mijn begeleiding hoeven jullie je geen zorgen te maken. Ik begeleid jullie scheiding vanaf het allereerste mediation gesprek tot de laatste handtekening. Wat ga ik voor jullie doen?

 • Opstellen van het Convenant: Samen zullen we alle afspraken over zaken als bezittingen, financiën en eventuele kinderen vastleggen in een gedetailleerd Convenant.
 • Indienen van het Gemeenschappelijk Verzoek: Ik zorg ervoor dat alle benodigde documenten correct worden ingevuld en ingediend bij de rechtbank (samenwerking met advocaat).

 • Inschrijving bij de Burgerlijke Stand: Nadat de rechter de scheiding heeft goedgekeurd, moeten de nodige documenten worden ingeschreven bij de burgerlijke stand (zodat alles officieel en rechtsgeldig wordt).

Gedurende het volledige scheidingsproces ben ik jullie vaste aanspreekpunt. Jullie hoeven je nooit af te vragen wie jullie moeten benaderen. Als jullie mediator zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt. Kies voor professionele begeleiding van A tot Z!!

Lees meer

Wat doet een mediator bij scheiding

Mediation voor jullie (echt-)scheiding bij Optimaal Perspectief is erop gericht dat jullie uit elkaar kunnen gaan, zonder extreem hoge kosten, zo min mogelijk stress en bovendien binnen een redelijke termijn. Als MfN mediator bespreek ik met jullie:

 • Het besluit om uit elkaar te gaan.
 • De scheidingsmelding.
 • Plek van jullie kinderen in het proces van scheiden.
 • Ouderschapsplan, omgangsregeling.
 • Zorg- en opvoedingstaken.
 • Wettelijke procedure.
 • Verdeling na scheiding (inboedel, pensioenen, huis, vermogen).
 • Kinder- en partneralimentatie.

Ik besteed veel aandacht aan de inhoudelijk zaken (financiële aspecten en fiscale aspecten) die geregeld moeten worden bij een echtscheiding, maar ook aan de emotionele kant.

Mijn uitgangspunt als echtscheidingsmediator, is het respectvol uit elkaar gaan. Met zo min mogelijk materiële en geestelijke schade.

Lees meer

Scheidingsmediator

Een mediator scheiding is een mediator die een specialisatie in mediation heeft gevolgd op het gebied van Familie-mediation (waaronder scheidingen).

Bovendien is de opleiding familiemediator geaccrediteerd door het MfN (Mediation federatie Nederland). Het mag duidelijk zijn dat de specialisatie tot scheidings mediator een aanvulling is op de basisopleiding voor mediators.

Mediators die deze opleiding gevolgd hebben, kunnen partijen begeleiden bij hun echtscheiding. Dit betekent professionele en kundige begeleiding van een scheidingsmediator vanaf het eerste gesprek tot en met ondertekening van het convenant.

Na mijn basisopleiding voor mediator wilde ik mij graag verder specialiseren op het gebied van familie- en echtscheidingszaken. Daarom heb ik de opleiding tot geaccrediteerd scheidings mediator gevolgd bij The Lime Tree in Bilthoven. Inmiddels ben ik een ervaren echtscheidingsmediator en kan jullie scheiding professioneel begeleiden.

Lees meer

Scheidingsmediation  ~ eigen bedrijf

Als er sprake is van een scheiding met een eigen bedrijf, speelt er nog veel meer. Meestal is het uitgangspunt dat de onderneming ook na de scheiding moet kunnen worden voortgezet.

Veel vragen tijdens een dergelijk (complexe) scheiding moeten beantwoord worden. Welke rol speelt jouw bedrijf in een scheidingsprocedure? Als mediator voor jullie scheiding, kan ik jullie helpen deze vragen snel duidelijk te krijgen.
Lees meer

Scheidingsmediator Claudia

Mediator scheiding

Als ervaren mediator en coach, sta ik voor een snelle, doeltreffende en een betaalbare oplossing.

Met échte kennis, échte aandacht en kwaliteit, kan ik jullie scheiding of arbeidsconflict, begeleiden tot een resultaat waar jullie beiden tevreden over zijn.

Ik ben als mens en als mediator betrokken, rechtvaardig, doortastend en flexibel.

“Ik begeleid jullie in jullie conflict om te komen tot goede afspraken. Mediation met oor voor jullie verhaal en oog voor praktische zaken.”

Claudia Blom ~ mediator en coach

Erkende MfN mediator

Als MfN registermediator, faciliteer ik de mediation op deskundige wijze en wordt er aandacht besteed aan jullie emoties en het herstel van vertrouwen. Onder mijn begeleiding gaan jullie met elkaar in gesprek en bedenken jullie samen de beste oplossing.

Een MfN registermediator staat voor gegarandeerde kwaliteit. Voordat ik als mediator ingeschreven kon worden bij hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators heb ik mijn kwaliteiten en ervaring als mediator moeten aantonen met verschillende toetsen en assessments.

MfN Mediator scheiding
Mediator bij scheiding

Prettige, rustige, rolstoelvriendelijke omgeving. Voldoende parkeergelegenheid.

Mediation bij scheiding ~ Hoe nu verder?

echtscheidingsmediationAls het gevolg van de echtscheiding, een emotionele gebeurtenis, gaat de communicatie tussen partijen vaak erg moeizaam. Daarnaast zijn vaak niet alleen jullie als ouders betrokken bij deze beslissing, maar zijn er ook kinderen die te maken krijgen met een verandering in hun leven.

Als scheidingsmediator in Amersfoort, is het dus eigenlijk een “must” om gespecialiseerd te zijn op dit gebied. Ik heb de  specialistische opleiding gevolgd tot familie-mediator, omdat ik jullie, zorgvuldig en met échte kennis en échte aandacht wil kunnen begeleiden.

Scheidingsmediator ~ bied extra kennis aan

Een scheidingsmediator in Amersfoort, maakt dus het verschil in begeleiding van jullie scheiding door de extra kennis die aanwezig is. Ik begeleid jullie met kennis én aandacht door het hele proces van jullie echtscheiding scheiding. Jullie kunnen bij mij terecht voor het opstellen van het ouderschapsplan, berekening van de partneralimentatie, kinderalimenatatie en het opstellen van het Convenant. In ieder geval kan ik jullie echtscheiding goedkoper en sneller regelen dan een advocaat! Een eindresulaat waat jullie allebei tevreden over zijn.

Wil je meer weten over de mediation bij jullie scheiding? Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Mediation scheiding ~ waarom?

Jullie kunnen mediation inzetten bij jullie scheiding als jullie niet tegen elkaar willen vechten. Niet alleen willen jullie er samen uitkomen, maar ook zonder ruzie. Maar hoe doen jullie dit? Een scheiding is over het algemeen een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Samen met een mediator maken jullie bijvoorbeeld als ouders goede afspraken over en vóór de kinderen.

Daarnaast is het voor jullie belangrijk om de toekomstige woonsituatie, de huidige woning en de hypotheek/huur op orde te krijgen. Scheiden met behulp van een echtscheidingsmediator, brengt jullie rust en duidelijkheid. Ik help jullie graag!

Bemiddeling bij scheiden ~ jullie belangen

Als jullie gaan scheiden ben ik als mediator een onpartijdige gesprekspartner en bepaal ik niet de inhoud van de gesprekken, maar volg jullie wensen en belangen. Ik informeer jullie over alle juridische, fiscale en financiële aspecten en mogelijkheden van de (echt-scheiding)  en wijs jullie op mogelijke juridische en ficale valkuilen.

Het is namelijk mijn plicht om erop toe te zien dat jullie goed voorgelicht zijn. Met als doel dat jullie je bewust zijn van de rechten en plichten en de gevolgen van gemaakte afspraken. Het is immers na de (echt-)scheiding niet de bedoeling dat het Convenant wordt opengebroken en bepalingen buiten toepassing worden verklaard, vernietigd of gewijzigd.

Op deze manier kunnen jullie goede afspraken maken, die écht toekomstbestendig zijn. Graag begeleid ik jullie in het proces van scheiden. Wil je meer weten over mediation bij jullie scheiding? Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Scheidingsmediator ~ begeleiding van A tot Z

scheidingsmediatorEen huwelijk of geregistreerd partnerschap kan worden beëindigd onder begeleiding van een mediator scheiding.

Mediation voor jullie (echt-)scheiding bij Optimaal Perspectief is erop gericht dat jullie uit elkaar kunnen gaan, zonder extreem hoge kosten, zo min mogelijk stress en bovendien binnen een redelijke termijn.

Jullie zijn het er over eens dat jullie een vecht-scheiding willen voorkomen. Bovendien willen jullie goede afspraken maken voor de toekomst. Omdat scheiden vaak met veel emoties gepaard gaat en gevoelens van onzekerheid, hebben jullie vooral behoefte aan duidelijkheid en rust. Ik begeleid jullie scheiding als mediator van A tot Z. Dit wil zeggen van het eerste mediation gesprek, tot het opstellen van het Convenant, het indienen van het (gemeenschappelijk) verzoekschrift bij de rechtbank, akte van berusting en de inschrijving bij de gemeente.

Scheidingsbemiddeling ~ wat kunnen jullie verwachten?

scheidings mediator

Een scheiding zet je leven op zijn kop, er gaan immers een hoop dingen veranderen waar je aan gewend was. Bovendien maken jullie je zorgen over de toekomst en het is heel normaal dat je door al deze onzekerheden in een achtbaan van emoties zit. Daarnaast heeft al die stress een enorme impact op je lichamelijke en geestelijke energie.

Als mediator help ik jullie bij een scheiding om weer controle te krijgen over jullie zorgen en jullie emoties. Dit komt omdat ik een totaalpakket kan aanbieden. Dit betekent dat jullie niet alleen kunnen rekenen op mijn expertise als mediator, maar indien nodig en gewenst ook een beroep kunnen doen op de deskundigheid van professionals waar ik mee samenwerk.

Het grootste voordeel van dit totaalpakket, is dat jullie naast mijn als ervaring ook kunnen rekenen op fiscale, financiële en juridische adviezen. Hierdoor weten jullie zeker dat jullie afspraken toekomstbestendig zijn.

Mijn samenwerking met professionals in Amersfoort.

 • fiscalist
 • hypotheekadviseur
 • advocaat
 • pensioenadviseur
 • taxateur

Ik ondersteun jullie in het maken van goede afspraken. Het totaalpakket zorgt er voor dat jullie samen tot de beste oplossingen te komen.

Mediation bij scheiding ~ jullie kinderen

Als jullie gaan scheiden blijven jullie als ouders een rol (en plicht) naar jullie kind(eren) houden voor wat betreft de zorg en de opvoeding. Ik denk met jullie mee op het gebied van de psychische effecten op jullie kinderen en hoe jullie kunnen komen tot constructief ouderschap. Als mediator help ik jullie met het opstellen van het ouderschapsplan. Ik vertel jullie wat er wettelijk in het ouderschapsplan moet komen te staan.

Ik ondersteun jullie in het maken van het ouderschapsplan, zodat de afspraken realistisch en concreet zijn, afgestemd op jullie situatie en de behoefte van jullie kinderen.

Bij een scheiding ga ik (indien nodig en wenselijk) een gesprek aan met jullie kinderen. Dit kindgesprek kan belangrijk zijn omdat kinderen zich graag gehoord voelen. Uiteraard bepalen de kinderen zelf wat ik aan de ouders terugkoppel.

Ook voor niet getrouwde ouders geldt de verplichting om een ouderschapsplan te maken (samenwonende ouders met gezamenlijk gezag).

Wil je meer lezen over scheiden en de impact van jullie scheiding op jullie kind(eren)? Klik dan op  https://www.villapinedo.nl/

De onderwerpen van scheidingsmediation

Afhankelijk van jullie situatie komen tijdens mediation (echt-)scheiding de volgende onderwerpen aan bod:

 • alimentatie*
 • pensioen
 • zorgverdeling van de kinderen (ouderschapsplan)*
 • de woning
 • verdeling vermogen

*Voor het berekenen van de alimentatie maak ik gebruik van het software programma: https://www.split-online.nl/

*Naast een volledige mediation, kun je mij ook benaderen voor het maken of herzien van een ouderschapsplan of de (her)berekening van kind- of partneralimentatie.

Klik op onderstaande link als je meer wilt weten over alimentatie: https://lbio.nl

Samenwonen en scheiden

Als jullie samenwonen en een samenlevingscontract hebben, hoef je dit contract niet door een rechter te laten beëindigen. Toch is het ook bij beëindiging van de relatie bij samenwonen verstandig om met elkaar afspraken te maken. Net zoals bij een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan er gesproken worden over het huurcontract. Op welke naam blijft het huurcontract staan? Of misschien wil één van jullie de huidige koopwoning overnemen.

Omdat er bij samenwoners vaak weinig juridisch geregeld is, ontstaan er vaak discussies over de bezittingen. Van wie is de computer? Van wie is de TV? De discussies kunnen lastig worden, zeker als er veel emoties in het spel zijn. Door een mediator te vragen jullie te begeleiden kan verdere escalatie voorkomen worden en kunnen jullie afspraken maken waar jullie beiden achter staan.

Wil je meer weten over mijn werkwijze als mediator? Klik dan op onderstaande link: Wat doet een mediator?

Lees meer

Mediation bij scheiding ~ Hoe nu verder?

echtscheidingsmediation

Als het gevolg van de echtscheiding, een emotionele gebeurtenis, gaat de communicatie tussen partijen vaak erg moeizaam. Daarnaast zijn vaak niet alleen jullie als ouders betrokken bij deze beslissing, maar zijn er ook kinderen die te maken krijgen met een verandering in hun leven.

Als scheidingsmediator in Amersfoort, is het dus eigenlijk een “must” om gespecialiseerd te zijn op dit gebied. Ik heb de  specialistische opleiding gevolgd tot familie-mediator, omdat ik jullie, zorgvuldig en met échte kennis en échte aandacht wil kunnen begeleiden.

Scheidingsmediator ~ bied extra kennis aan

Een scheidingsmediator in Amersfoort, maakt dus het verschil in begeleiding van jullie scheiding door de extra kennis die aanwezig is. Ik begeleid jullie met kennis én aandacht door het hele proces van jullie echtscheiding scheiding. Jullie kunnen bij mij terecht voor het opstellen van het ouderschapsplan, berekening van de partneralimentatie, kinderalimenatatie en het opstellen van het Convenant. In ieder geval kan ik jullie echtscheiding goedkoper en sneller regelen dan een advocaat! Een eindresulaat waat jullie allebei tevreden over zijn.

Wil je meer weten over de mediation bij jullie scheiding? Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Mediation scheiding ~ waarom?

Jullie kunnen mediation inzetten bij jullie scheiding als jullie niet tegen elkaar willen vechten. Niet alleen willen jullie er samen uitkomen, maar ook zonder ruzie. Maar hoe doen jullie dit? Een scheiding is over het algemeen een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Samen met een mediator maken jullie bijvoorbeeld als ouders goede afspraken over en vóór de kinderen.

Daarnaast is het voor jullie belangrijk om de toekomstige woonsituatie, de huidige woning en de hypotheek/huur op orde te krijgen. Scheiden met behulp van een echtscheidingsmediator, brengt jullie rust en duidelijkheid. Ik help jullie graag!

Bemiddeling bij scheiden ~ jullie belangen

Als jullie gaan scheiden ben ik als mediator een onpartijdige gesprekspartner en bepaal ik niet de inhoud van de gesprekken, maar volg jullie wensen en belangen. Ik informeer jullie over alle juridische, fiscale en financiële aspecten en mogelijkheden van de (echt-scheiding)  en wijs jullie op mogelijke juridische en ficale valkuilen.

Het is namelijk mijn plicht om erop toe te zien dat jullie goed voorgelicht zijn. Met als doel dat jullie je bewust zijn van de rechten en plichten en de gevolgen van gemaakte afspraken. Het is immers na de (echt-)scheiding niet de bedoeling dat het Convenant wordt opengebroken en bepalingen buiten toepassing worden verklaard, vernietigd of gewijzigd.

Op deze manier kunnen jullie goede afspraken maken, die écht toekomstbestendig zijn. Graag begeleid ik jullie in het proces van scheiden. Wil je meer weten over mediation bij jullie scheiding? Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Scheidingsmediator ~ begeleiding van A tot Z

scheidingsmediator

Een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan worden beëindigd onder begeleiding van een mediator scheiding.

Mediation voor jullie (echt-)scheiding bij Optimaal Perspectief is erop gericht dat jullie uit elkaar kunnen gaan, zonder extreem hoge kosten, zo min mogelijk stress en bovendien binnen een redelijke termijn.

Jullie zijn het er over eens dat jullie een vecht-scheiding willen voorkomen. Bovendien willen jullie goede afspraken maken voor de toekomst. Omdat scheiden vaak met veel emoties gepaard gaat en gevoelens van onzekerheid, hebben jullie vooral behoefte aan duidelijkheid en rust. Ik begeleid jullie scheiding als mediator van A tot Z. Dit wil zeggen van het eerste mediation gesprek, tot het opstellen van het Convenant, het indienen van het (gemeenschappelijk) verzoekschrift bij de rechtbank, akte van berusting en de inschrijving bij de gemeente.

Scheidingsbemiddeling ~ wat kunnen jullie verwachten?

scheidings mediator

Een scheiding zet je leven op zijn kop, er gaan immers een hoop dingen veranderen waar je aan gewend was. Bovendien maken jullie je zorgen over de toekomst en het is heel normaal dat je door al deze onzekerheden in een achtbaan van emoties zit. Daarnaast heeft al die stress een enorme impact op je lichamelijke en geestelijke energie.

Als mediator help ik jullie bij een scheiding om weer controle te krijgen over jullie zorgen en jullie emoties. Dit komt omdat ik een totaalpakket kan aanbieden. Dit betekent dat jullie niet alleen kunnen rekenen op mijn expertise als mediator, maar indien nodig en gewenst ook een beroep kunnen doen op de deskundigheid van professionals waar ik mee samenwerk.

Het grootste voordeel van dit totaalpakket, is dat jullie naast mijn als ervaring ook kunnen rekenen op fiscale, financiële en juridische adviezen. Hierdoor weten jullie zeker dat jullie afspraken toekomstbestendig zijn.

Mijn samenwerking met professionals in Amersfoort.

 • fiscalist
 • hypotheekadviseur
 • advocaat
 • pensioenadviseur
 • taxateur

Ik ondersteun jullie in het maken van goede afspraken. Het totaalpakket zorgt er voor dat jullie samen tot de beste oplossingen te komen.

Mediation scheiding ~ jullie kinderen

Als jullie gaan scheiden blijven jullie als ouders een rol (en plicht) naar jullie kind(eren) houden voor wat betreft de zorg en de opvoeding. Ik denk met jullie mee op het gebied van de psychische effecten op jullie kinderen en hoe jullie kunnen komen tot constructief ouderschap. Als mediator help ik jullie met het opstellen van het ouderschapsplan. Ik vertel jullie wat er wettelijk in het ouderschapsplan moet komen te staan.

Ik ondersteun jullie in het maken van het ouderschapsplan, zodat de afspraken realistisch en concreet zijn, afgestemd op jullie situatie en de behoefte van jullie kinderen.

scheiden met kinderen

Bij een scheiding ga ik (indien nodig en wenselijk) een gesprek aan met jullie kinderen. Dit kindgesprek kan belangrijk zijn omdat kinderen zich graag gehoord voelen. Uiteraard bepalen de kinderen zelf wat ik aan de ouders terugkoppel.

Ook voor niet getrouwde ouders geldt de verplichting om een ouderschapsplan te maken (samenwonende ouders met gezamenlijk gezag).

Wil je meer lezen over scheiden en de impact van jullie scheiding op jullie kind(eren)? Klik dan op  https://www.villapinedo.nl/

De onderwerpen van scheidingsmediation

Afhankelijk van jullie situatie komen tijdens mediation (echt-)scheiding de volgende onderwerpen aan bod:

 • alimentatie*
 • pensioen
 • zorgverdeling van de kinderen (ouderschapsplan)*
 • de woning
 • verdeling vermogen

*Voor het berekenen van de alimentatie maak ik gebruik van het software programma: https://www.split-online.nl/

*Naast een volledige mediation, kun je mij ook benaderen voor het maken of herzien van een ouderschapsplan of de (her)berekening van kind- of partneralimentatie.

Klik op onderstaande link als je meer wilt weten over alimentatie: https://lbio.nl

Samenwonen en scheiden

Als jullie samenwonen en een samenlevingscontract hebben, hoef je dit contract niet door een rechter te laten beëindigen. Toch is het ook bij beëindiging van de relatie bij samenwonen verstandig om met elkaar afspraken te maken. Net zoals bij een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan er gesproken worden over het huurcontract. Op welke naam blijft het huurcontract staan? Of misschien wil één van jullie de huidige koopwoning overnemen.

Omdat er bij samenwoners vaak weinig juridisch geregeld is, ontstaan er vaak discussies over de bezittingen. Van wie is de computer? Van wie is de TV? De discussies kunnen lastig worden, zeker als er veel emoties in het spel zijn. Door een mediator te vragen jullie te begeleiden kan verdere escalatie voorkomen worden en kunnen jullie afspraken maken waar jullie beiden achter staan.

Wil je meer weten over mijn werkwijze als mediator? Klik dan op onderstaande link: Wat doet een mediator?

Lees meer

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Wij willen Claudia bedanken voor al haar hulp bij onze echtscheiding. Zij is een hele rustige en prettige persoon die ons alles stap voor stap uitgelegd heeft zodat wij alles goed begrepen. Ze is duidelijk, neutraal naar beide partijen en maakt zeker dat beide partijen alle papieren in orde hebben en dubbel checkt alles zorgvuldig zodat het soepel loopt.
Wij zij erg dankbaar voor haar hulp, uitleg en ondersteuning tijdens deze procedures. Wie net zo een goede ondersteuning zoekt is Claudia een zeer goede keuze, wij raden haar aan !!
Gr Bert en Syl

Sylvia Schuur

Fijne begeleiding op een professionele wijze. Je werd gezien en gehoord en werd er bemiddeld naar behoren met respect om met de juiste balans uit elkaar te kunnen gaan.

Cheryl Wolswijk

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman