Mediation Barneveld

Mediation Barneveld en omgeving

Optimaal Perspectief Mediation: Expertise en ondersteuning voor scheidingen mediation Barneveld en Omgeving

Scheiden kan één van de meest uitdagende en emotionele ervaringen zijn die een stel kan doormaken. Als ervaren mediator begrijp ik, dat dit een tijd is van grote veranderingen en onzekerheden. Ik ben er om jullie te begeleiden door dit proces, met begrip, expertise en een focus op het creëren van een constructieve weg vooruit.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

  1. Maatwerkbegeleiding: Geen twee scheidingen zijn hetzelfde. Ik luister naar jullie verhaal, begrijp jullie specifieke situatie en pas mijn begeleiding daarop aan. Of het nu gaat om financiële zaken, eigendommen of het opstellen van een ouderschapsplan, ik bied ondersteuning die past bij jullie behoeften.
  2. Het Convenant: Het opstellen van een convenant is een cruciale stap in het scheidingstraject. Dit document legt alle afspraken tussen jullie vast, van financiële regelingen tot co-ouderschap. Met mijn juridische kennis en inzicht zorg ik ervoor dat het convenant gedetailleerd, eerlijk en rechtsgeldig is.
  3. Emotionele Ondersteuning: Naast de juridische aspecten begrijp ik ook de emotionele tol die scheiden kan eisen. Ik bied een luisterend oor en help jullie om effectief te communiceren, zelfs tijdens de meest moeilijke gesprekken. Zo streven we naar een respectvolle en harmonieuze oplossing.
  4. Efficiënte Procedures: Het scheidingsproces kan complex lijken, maar met mijn begeleiding zorg ik voor helderheid en structuur. Ik help jullie bij het indienen van het verzoek bij de rechtbank en het inschrijven van de scheiding in de registers van de burgerlijke stand, waardoor het gehele proces efficiënt en zonder onnodige stress verloopt.
  5. Lokale Expertise: Als mediator ben ik goed thuis in de regio Barneveld en omgeving. Ik begrijp de dynamiek van de gemeenschap en de specifieke uitdagingen die zich kunnen voordoen. Dit stelt mij in staat om oplossingen te vinden die passen bij jullie situatie.

Bij Optimaal Perspectief Mediation draait alles om het helpen van stellen in Barneveld en omgeving om een nieuwe start te maken op de best mogelijke manier. Jullie staan niet alleen in dit proces. Ik ben hier om jullie te ondersteunen, te begeleiden en te zorgen voor een vreedzame en weloverwogen overgang naar de volgende fase van jullie leven.

Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we een weg naar een nieuwe start vinden

Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Als MfN register mediator, handel ik in conflictsituaties met beheersing en borging van een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Mijn mediations staan voor een afwikkeling waar jullie beiden tevreden mee zijn.

Mediation Barneveld

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman

Erg vriendelijk, heeft me erg goed geholpen. Super bedankt Claudia!

L Verweij

A very good mediator. She handles the case from start to finish. She takes the matter seriously. Wish there were more people like that.

A Murakowski