MfN registermediator

MfN registermediator ~ Claudia Blom

Ik heb de keuze gemaakt om MfN registermediator te worden in Amersfoort. Maar waarom heb ik de keuze gemaakt om MfN registermediator te worden? Omdat het MfN register hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators in Nederland is.

MfN registermediators handelen in conflictsituaties met beheersing en borging van een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Daarnaast is het beroep/titel van mediator wettelijk niet beschermd.

Dit betekent dat iedereen zich mediator mag noemen ook zonder relevante ervaring en zonder de juiste opleidingen te hebben gevolgd. Om MfN registermediator te kunnen worden, heb ik voldaan aan onderstaande criteria.

  • Erkende mediation opleiding gevolgd.
  • Geslaagd voor het Theorie-examen.
  • Geslaagd voor het Assessment (praktijktoets).
  • Verklaring Omtrent het Gedrag ingeleverd.

MfN registermediators moeten daarnaast hun kennis en vaardigheden ook op peil houden. Dat is niet vrijblijvend maar een eis die verbonden is aan de certificering van mediators. MfN heeft in het kader van haar kwaliteitsborging een reglement opgesteld voor de permanente educatie (PE) van bij haar gecertificeerde mediators.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/01/20/wettelijk-register-voor-waarborgen-kwaliteit-mediators

MfN mediator ~ Arbeidsmediator en mediator scheiding

Onafhankelijkheid en onpartijdigheid zijn essentieel in zowel arbeidsmediation als in echtscheidingsmediation. Als mediator in Amersfoort ben ik neutraal en onpartijdig en heb ik geen vooroordelen.

Jullie conflict wordt niet aan de rechter voorgelegd, maar jullie zoeken met behulp van mij als procesbegeleider naar een gezamenlijke oplossing. Zie ook het Mediation reglement.

https://mfnregister.nl/mediators/regelgeving-en-documenten/

Naast de onafhankelijkheid en onpartijdigheid is een essentiele kernwaarde bij mediation de geheimhouding/vertrouwelijkheid.

Als professionele mediator in Amersfoort en onder mijn deskundige procesbegeleiding moeten jullie vrijuit kunnen spreken zonder daar op een later moment op te worden afgerekend.

Ik help jullie graag met het vinden van een oplossing van het conflict. Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Mediator

Mediation in Amersfoort met kwaliteit

Werken volgens een hoge kwaliteitsstandaard betekent voor mij als mediator in Amersfoort het volgende:

  • Gebruikmaken van exclusieve reglementen en modellen.
  • Periodiek getoetst worden op je kennis en kunde.
  • Aan kunnen tonen dat je voldoet aan de kwaliteitsstandaarden.

MfN register mediator ~ de voordelen

De voordelen voor jullie bij een mediation-traject in Amersfoort, zijn bijvoorbeeld:

  • Klachtenregeling en onafhankelijke tuchtrechtspraak.
  • Sommige rechtsbijstand verzekeringen vergoeden de rechtshulp van een Mediator bij het beëindigen van je huwelijk of geregistreerd partnerschap. Voorwaarde is bijna altijd dat het gaat om een MfN register Mediator.

Erkende MfN mediator

Specialisatie Familie-mediation en Arbeidsmediation

Als MfN registermediator, faciliteer ik de mediation op deskundige wijze en wordt er aandacht besteed aan jullie emoties en het herstel van vertrouwen. Onder mijn begeleiding gaan jullie met elkaar in gesprek en bedenken jullie samen de beste oplossing.

Een MfN registermediator staat voor gegarandeerde kwaliteit. Voordat ik als mediator ingeschreven kon worden bij hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators heb ik mijn kwaliteiten en ervaring als mediator moeten aantonen met verschillende toetsen en assessments.

MfN registermediator
optimaal perspectief mediation amersfoort

Prettige, rustige, rolstoelvriendelijke omgeving. Voldoende parkeergelegenheid

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Wij willen Claudia bedanken voor al haar hulp bij onze echtscheiding. Zij is een hele rustige en prettige persoon die ons alles stap voor stap uitgelegd heeft zodat wij alles goed begrepen. Ze is duidelijk, neutraal naar beide partijen en maakt zeker dat beide partijen alle papieren in orde hebben en dubbel checkt alles zorgvuldig zodat het soepel loopt.
Wij zij erg dankbaar voor haar hulp, uitleg en ondersteuning tijdens deze procedures. Wie net zo een goede ondersteuning zoekt is Claudia een zeer goede keuze, wij raden haar aan !!
Gr Bert en Syl

Sylvia Schuur

Fijne begeleiding op een professionele wijze. Je werd gezien en gehoord en werd er bemiddeld naar behoren met respect om met de juiste balans uit elkaar te kunnen gaan.

Cheryl Wolswijk

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman