Mediator in Hilversum ~ Bussum

Mediator in Hilversum | Bussum ~ Mediator scheiding met échte kennis

Jullie willen scheiden in Hilversum | Bussum en zoeken een mediator scheiding die jullie kan begeleiden. Ik ben Claudia Blom, MfN mediator en ik heb als mediator veel ervaring met echtscheidingen, waardoor ik jullie echtscheiding kan begeleiden van A tot Z. Namelijk, van het eerste mediationgesprek tot het indienen van het gemeenschappelijk verzoekschrift bij de rechtbank en inschrijving bij de gemeente. Ik krijg vaak de vraag waarom kiezen voor een mediator gespecialiseerd in scheidingen? Omdat een gespecialiseerde mediator een specialisatie als mediator scheiding heeft gevolgd op het gebied van familie kwesties en echtscheidingen. Omdat een scheiding een ingrijpende beslissing is, is wantrouwen, onbegrip, onzekerheid over de toekomst heel gewoon. Met mediation scheiding kan ik jullie helpen om toch in goed overleg afspraken te maken over jullie scheiding en met respect uit elkaar te gaan.

https://mfnregister.nl/consument/relatie/

mediator in hilversum

Mediator in Hilversum | Bussum ~ wat doet een mediator bij een scheiding?

Bij scheidingsmediation lossen jullie het “uit elkaar” gaan op door bemiddeling. Als mediator ben ik de onafhankelijke derde, die jullie begeleid in het hele proces van scheiden. Waarom zouden jullie voor scheidingsmediation kiezen?

Ik kan een aantal redenen noemen om voor mediation te kiezen om jullie scheiding te regelen.

  • Snel, doeltreffend en betaalbaar proces.
  • Sneller dan scheiden met een advocaat.
  • Als jullie goed uit elkaar gaan, in harmonie en met respect, kan het contact (vaak in het belang van de kinderen) na de mediation behouden blijven.
  • Jullie zoeken samen naar mogelijkheden om in harmonie uit elkaar te gaan.
  • Jullie bepalen zelf wat jullie afspreken.
  • Mediation is maatwerk omdat elke situatie anders is, dus betere afspraken.

Wil je meer weten over de mediation bij jullie scheiding? Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Mediator scheiding ~ wat kunnen jullie verwachten

Allereerst, geef ik jullie allebei de gelegenheid om je verhaal te doen, te vertellen wat je dwars zit. Hierbij is er voldoende ruimte voor emoties. Vervolgens kijken we wat er allemaal op financieel-, juridisch,- en fiscaal gebied geregeld moet worden. Omdat scheidingsmediation toekomstgericht is, blijven we niet te lang in het verleden hangen. Omdat jullie na de mediation en jullie scheiding, toch ook weer een nieuw leven willen opbouwen. Ik begeleid jullie echtscheiding van het eerste mediation gesprek tot het indienen van de inschrijving bij de gemeente. Want pas NA inschrijving zijn jullie officieel gescheiden.

mediator Hilversum

~ Mediator in Hilversum Bussum ~

Mediator scheiding ~ jullie kinderen

Als jullie kinderen hebben, help ik jullie om ook in de toekomst te komen tot constructief ouderschap. Jullie hebben misschien hulp nodig bij het maken van het ouderschapsplan. Als het nodig is, ga ik als (echt-)scheidingsmediator een gesprek aan met jullie kinderen. Zij kunnen mij vertellen hoe zij de toekomst met jullie zien. Ik help jullie dus in het regelen van jullie scheiding. Ik neem jullie mee in het hele proces van scheiden, van het begin tot het eind. Als mediator informeer ik jullie en zorg dat alle onderwerpen waar jullie afspraken over moeten maken aan bod zijn gekomen.

Afhankelijk van jullie situatie, kun je hierbij denken aan:

  • alimentatie
  • pensioen
  • zorgverdeling van de kinderen
  • de woning

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Wij willen Claudia bedanken voor al haar hulp bij onze echtscheiding. Zij is een hele rustige en prettige persoon die ons alles stap voor stap uitgelegd heeft zodat wij alles goed begrepen. Ze is duidelijk, neutraal naar beide partijen en maakt zeker dat beide partijen alle papieren in orde hebben en dubbel checkt alles zorgvuldig zodat het soepel loopt.
Wij zij erg dankbaar voor haar hulp, uitleg en ondersteuning tijdens deze procedures. Wie net zo een goede ondersteuning zoekt is Claudia een zeer goede keuze, wij raden haar aan !!
Gr Bert en Syl

Sylvia Schuur

Fijne begeleiding op een professionele wijze. Je werd gezien en gehoord en werd er bemiddeld naar behoren met respect om met de juiste balans uit elkaar te kunnen gaan.

Cheryl Wolswijk

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman