Mediator in Soest ~ Baarn

Mediator Soest | Baarn ~ Mediator scheiding

Mijn naam is Claudia Blom ervaren MfN mediator scheiding in Soest | Baarn. Als mediator in Soest | Baarn sta ik voor écht kennis, échte aandacht en betaalbare kwaliteit. Met mediation, kunnen jullie je echtscheiding aan mij toevertrouwen. Ik sta voor een integere, professionele en betaalbare aanpak. Ik ben de gehele echtscheidings procedure jullie vaste aanspreekpunt. Als ervaren mediator voor jullie scheiding, kun je bij mij terecht voor de begeleiding van jullie scheiding van A tot Z. Naast de emotionele kanten van een scheiding, bespreek ik ook met jullie wat er allemaal geregeld moet worden. Ik begeleid jullie bij het maken van de afspraken.

Jullie kunnen hierbij denken over de volgende onderwerpen:

 • alimentatie
 • pensioenen
 • de woning
 • zorgverdeling kinderen

De afspraken die jullie hierover maken worden door mij vastgelegd in een Convenant. Wil je meer weten over mediation bij jullie scheiding? Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

mediator soest baarn
~ Mediator in Soest | Baarn ~

Mediator Soest | Baarn ~ mediator scheiding

Scheiden met behulp van een mediator scheiding, heeft voordelen voor jullie. Een scheidingsmediator in Soest | Baarn, is op de hoogte van alle aspecten met betrekking tot de scheidingsprocedure, waardoor jullie ontzorgt worden op financieel-, juridisch- en fiscaal gebied.

 • Duidelijke afspraken, juridisch juist en toekomstbestendig.
 • Scheidingsprocedure van A tot Z.
 • Ruime aandacht voor belang van kinderen.
 • Eén aanspreekpunt tijdens de scheiding.
 • Jullie bepalen wat er afgesproken wordt.
 • Samenwerking met deskundigen (hypotheekadviseur, fiscalist en advocaat).
 • Professioneel en betaalbaar.

Mediator in Soest | Baarn ~ ouderschapsplan?

Mediation is voor jullie echtscheiding geschikt als jullie met respect uit elkaar willen gaan. Jullie beëindigen als partners de relatie, maar jullie blijven allebei nog wel de ouders van jullie kinderen. Dit betekent dat jullie samen afspraken moeten gaan maken.

Wat doet een mediator bij (echt-)scheiding?

Ik kan jullie helpen met het opstellen van het ouderschapsplan en de berekening van de (kind)alimentatie. Bovendien. bespreek ik met jullie hoe jullie de zorg en opvoeding willen gaan verdelen. En hoe jullie samen beslissingen willen nemen over belangrijke onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de keuze voor een opleiding/school. Hierbij staat het belang van jullie kinderen uiteraard voorop. We bespreken ook wat voor jullie het meest geschikt is:

“Een omgangsregeling of misschien co-ouderschap”?

mediator soest baarn
~ouderschapsplan ~

Co-ouderschap ~ en jullie scheiding

Is co-ouderschap misschien geschikt voor jullie na de echtscheiding? Als jullie co-ouderschap overwegen, is het belangrijk dat jullie na de scheiding nog goed met elkaar kunnen communiceren over de kinderen. Omdat bij co-ouderschap de zorg tussen jullie verdeeld wordt, is het belangrijk dat overleg tussen jullie nog wel mogelijk is. Daarnaast, is co-ouderschap alleen realistisch als jullie niet al te ver uit elkaar wonen.

Kortom, ik bespreek met jullie of co-ouderschap in het belang van jullie, maar óók in het belang van jullie kinderen is. Veel kinderen vinden het fijn als ze met beide ouders evenveel contact hebben. Ze hebben dan het gevoel niet te hoeven kiezen tussen beide ouders. Voor sommige kinderen is co-ouderschap belastend. Het tekens “verhuizen” ervaren sommige kinderen als onrustig.

mediation vertrouwelijkheid

Verdeling van zorg en opvoeding

Soms is het voor jullie en jullie kinderen beter om te kiezen voor een andere verdeling. Namelijk, als bijvoorbeeld één van jullie een drukke baan heeft en eigenlijk geen tijd heeft door de weeks. Er is dan sprake van een niet verzorgende ouder en een verzorgende ouder. Dit zegt overigens niets over de betrokkenheid van jullie als ouders. Wel ligt het verblijf van jullie kinderen voor het grootste deel bij de verzorgende ouder. Deze ouder neemt dus meer opvoed- en zorgtaken op zich. Jullie zijn vrij om te bepalen hoe de regeling eruit moet komen te zien.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/scheiden/vraag-en-antwoord/omgang-met-kind-na-een-scheiding

Arbeids conflict mediator in Soest | Baarn

Jullie zoeken een betrouwbare en professionele mediator voor Arbeids-mediation in Soest | Baarn? Neem dan vrijblijvend contact op met Optimaal Perspectief Mediation & Coaching. Ik vertel jullie graag, wat ik voor jullie kan betekenen.

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Wij willen Claudia bedanken voor al haar hulp bij onze echtscheiding. Zij is een hele rustige en prettige persoon die ons alles stap voor stap uitgelegd heeft zodat wij alles goed begrepen. Ze is duidelijk, neutraal naar beide partijen en maakt zeker dat beide partijen alle papieren in orde hebben en dubbel checkt alles zorgvuldig zodat het soepel loopt.
Wij zij erg dankbaar voor haar hulp, uitleg en ondersteuning tijdens deze procedures. Wie net zo een goede ondersteuning zoekt is Claudia een zeer goede keuze, wij raden haar aan !!
Gr Bert en Syl

Sylvia Schuur

Fijne begeleiding op een professionele wijze. Je werd gezien en gehoord en werd er bemiddeld naar behoren met respect om met de juiste balans uit elkaar te kunnen gaan.

Cheryl Wolswijk

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman