Mediation Woudenberg Scherpenzeel

Mediation Woudenberg Scherpenzeel en omgeving

Optimaal Perspectief Mediation: Jullie weg naar een Respectvolle Scheiding in Woudenberg en Scherpenzeel.

Welkom bij Optimaal Perspectief Mediation, waar ik, Claudia Blom, als ervaren (echt-)scheidingsmediator, klaar sta om jullie te begeleiden op weg naar een nieuw begin. Scheiden is een emotionele en juridische overgang die vraagt om een zorgvuldige aanpak, en ik ben hier om jullie te helpen een respectvolle scheiding te realiseren die recht doet aan beide partijen.

Wat kan je verwachten van mijn diensten?

  1. Deskundige Begeleiding: Met jarenlange ervaring als mediator scheiding begrijp ik de complexiteit van scheidingen. Ik bied deskundige begeleiding bij het opstellen van een convenant, waarin alle afspraken worden vastgelegd, variërend van financiële regelingen tot zorgplannen voor kinderen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie met heldere en eerlijke overeenkomsten verder kunnen.
  2. Maatwerkbenadering: Elke situatie is uniek. Ik luister naar jullie behoeften en zorg ervoor dat mijn aanpak aansluit bij jullie specifieke omstandigheden. Door open communicatie aan te moedigen en te bemiddelen waar nodig, streven we samen naar oplossingen die voor beide partijen aanvaardbaar zijn.
  3. Emotionele Ondersteuning: Naast het zakelijke aspect begrijp ik dat er emoties komen kijken bij een scheiding. Ik bied een empathisch luisterend oor en help jullie communicatie te verbeteren. Mijn doel is om een veilige omgeving te creëren waarin jullie samen tot weloverwogen beslissingen kunnen komen.
  4. Efficiënte Procedures: Het scheidingsproces kan complex lijken, maar met mijn begeleiding zorg ik voor structuur en duidelijkheid. Van het indienen van de juiste documenten tot het afronden van juridische stappen, ik sta jullie bij om het proces soepel en efficiënt te laten verlopen.

Bij Optimaal Perspectief Mediation gaat het niet alleen om het beëindigen van een relatie, maar ook om het creëren van een nieuwe start op een respectvolle manier!! Jullie hoeven deze weg niet alleen te bewandelen. Samen kunnen we werken aan een oplossing die het beste is voor beide partijen en voor eventuele kinderen.

Voel je vrij om contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen bij het vinden van een optimale weg naar een nieuw hoofdstuk in jullie leven.

Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Als MfN register mediator, handel ik in conflictsituaties met beheersing en borging van een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Mijn mediations staan voor een afwikkeling waar jullie beiden tevreden mee zijn.

mediator Woudenberg Scherpenzeel

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman

Erg vriendelijk, heeft me erg goed geholpen. Super bedankt Claudia!

L Verweij

A very good mediator. She handles the case from start to finish. She takes the matter seriously. Wish there were more people like that.

A Murakowski