Mediation Hoevelaken-Nijkerk

Mediation Hoevelaken-Nijkerk en omgeving

Optimaal Perspectief Mediation. De partner voor scheidingen in Hoevelaken-Nijkerk.

Een scheiding is een emotioneel en complex proces. Maar jullie staan er niet alleen voor. Welkom bij Optimaal Perspectief Mediation!! Ik sta klaar om jullie te begeleiden bij elke stap van jullie scheiding in de regio Hoevelaken-Nijkerk.

Met mijn ervaring als gespecialiseerde mediator (echt-)scheidingen begrijp ik dat elke scheiding uniek is. Daarom bied ik maatwerk begeleiding die past bij jullie specifieke behoeften. Of het nu gaat om het opstellen van een gedetailleerd convenant dat alle aspecten van de scheiding omvat, of om het bemiddelen van complexe discussies, ik sta aan jullie zijde om op een vreedzame en respectvolle manier uit elkaar te gaan.

Het convenant, dat ik samen met jullie opstel, is de basis van jullie scheiding. Hierin leggen we afspraken vast over zaken als eigendommen, financiën, alimentatie, pensioenen en eventuele kindregelingen (ouderschapsplan). Mijn doel is om ervoor te zorgen dat beide partijen zich gehoord voelen en dat de overeenkomst eerlijk en evenwichtig is.

Ik begrijp dat een scheiding veel meer omvat dan alleen juridische procedures. Emotionele belasting kan hoog oplopen. Als mediator bied ik niet alleen begeleiding bij het opstellen van het convenant, maar ben ik er ook om naar jullie te luisteren en emotionele ondersteuning te bieden gedurende dit proces.

Jullie hoeven je geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp. Ik begeleid jullie bij het indienen van het gezamenlijk verzoek bij de rechtbank en zorg ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand, waardoor deze officieel wordt erkend.

Kies voor een nieuwe start op de juiste manier. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken. Bij Optimaal Perspectief Mediation begrijp ik dat elke situatie anders is, en ik ben vastbesloten om jullie te helpen bij het bereiken van een succesvolle en doordachte overgang naar de volgende fase van jullie leven.

Neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Als MfN register mediator, handel ik in conflictsituaties met beheersing en borging van een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Mijn mediations staan voor een afwikkeling waar jullie beiden tevreden mee zijn.

Mediation Hoevelaken-Nijkerk

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman

Erg vriendelijk, heeft me erg goed geholpen. Super bedankt Claudia!

L Verweij

A very good mediator. She handles the case from start to finish. She takes the matter seriously. Wish there were more people like that.

A Murakowski