Mediation Driebergen Maarn

Mediation Driebergen Maarn en omgeving

Ontdek jullie weg naar Rust en Duidelijkheid met Optimaal Perspectief Mediation Driebergen Maarn en omgeving

Ben je op zoek naar een ervaren en vakkundige mediator voor jullie scheiding in de regio Driebergen Maarn? Bij Optimaal Perspectief Mediation bied ik, Claudia Blom, niet alleen professionele begeleiding, maar ook een unieke aanpak die draait om respect, begrip en duurzame oplossingen.

Waarom voor mijn aanpak kiezen?

  1. Emphatische Benadering: Een scheiding gaat vaak gepaard met een wirwar van emoties. Mijn empathische benadering erkent deze gevoelens en biedt een veilige omgeving waarin jullie open kunnen communiceren. Samen werken we aan het verminderen van conflicten en het vinden van een evenwicht tussen emoties en zakelijke aspecten.
  2. Duurzaam: Mijn doel is om niet alleen korte termijn oplossingen te vinden, maar om te streven naar overeenkomsten die op de lange termijn standhouden. Ik geloof in het opstellen van afspraken die niet alleen vandaag werken, maar ook in de toekomst.
  3. Bemiddeling en Dialoog: Het verminderen van conflicten is essentieel voor een respectvolle scheiding. Ik fungeer als neutrale bemiddelaar en faciliteer constructieve gesprekken tussen jullie. Hierdoor kunnen jullie samenwerken aan oplossingen en tot een gezamenlijk gedragen overeenkomst komen.
  4. Inzicht in Toekomstige Behoeften: Ik moedig jullie aan om vooruit te kijken en na te denken over toekomstige behoeften. Dit kan gaan over mogelijke veranderingen in financiële situaties, co-ouderschap of andere factoren die van invloed kunnen zijn. Door hier rekening mee te houden, streven we naar flexibele en aanpasbare afspraken.
  5. Ondersteuning voor Kinderen: Als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, staat hun welzijn centraal. Ik help bij het opstellen van zorgregelingen (ouderschapsplan) die de belangen van de kinderen beschermen en ondersteunen. Het creëren van een gezonde omgeving voor hen is een belangrijk doel.
  6. Open en Eerlijke Communicatie: Transparante communicatie tussen jullie is van vitaal belang. Ik moedig openheid aan en werk aan het opbouwen van een sfeer van respect en begrip. Hierdoor kunnen jullie samenwerken aan oplossingen die voor beide partijen aanvaardbaar zijn.

Kies voor een optimale weg naar verheldering en balans met Optimaal Perspectief Mediation. Ik ben er om jullie te begeleiden bij het vinden van nieuwe kansen en een nieuwe start. Neem vandaag nog contact op voor een vertrouwelijk gesprek. Samen kunnen we werken aan een nieuwe toekomst die jullie beide recht doet en jullie in staat stelt om met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Voor mediation Driebergen neem vrijblijvend contact op mail of bel, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur eenvoudig je vraag via Whats App en krijg binnen 24 uur je antwoord.

Als MfN register mediator, handel ik in conflictsituaties met beheersing en borging van een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Mijn mediations staan voor een afwikkeling waar jullie beiden tevreden mee zijn.

Mediation Driebergen

Maak je je zorgen over je situatie?

Ik help jullie graag met het bedenken van oplossingen!

Vul je gegevens in om teruggebeld te worden op een tijdstip dat uitkomt, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of neem vrijblijvend contact op mail of bel. Je bent ook welkom om je vraag via Whats App te sturen.

CTA

Wat klanten over mij zeggen

Wij willen Claudia bedanken voor al haar hulp bij onze echtscheiding. Zij is een hele rustige en prettige persoon die ons alles stap voor stap uitgelegd heeft zodat wij alles goed begrepen. Ze is duidelijk, neutraal naar beide partijen en maakt zeker dat beide partijen alle papieren in orde hebben en dubbel checkt alles zorgvuldig zodat het soepel loopt.
Wij zij erg dankbaar voor haar hulp, uitleg en ondersteuning tijdens deze procedures. Wie net zo een goede ondersteuning zoekt is Claudia een zeer goede keuze, wij raden haar aan !!
Gr Bert en Syl

Sylvia Schuur

Fijne begeleiding op een professionele wijze. Je werd gezien en gehoord en werd er bemiddeld naar behoren met respect om met de juiste balans uit elkaar te kunnen gaan.

Cheryl Wolswijk

Super deskundige relatie bemiddelaar. Hele fijne gesprekken en goede handvaten gekregen om te verbeteren. De therapie heeft mijzelf als persoon ook geholpen.

Tineke Krijkamp

Heel erg ontspannen,vertrouwd,eerlijk,en leerzaam,echt een aanrader 👍

Marcel Krijkamp

Het was geen makkelijk proces, maar dank dat je het voor ons beide tot een goed einde hebt weten te brengen!

Esmeralda Kinds

Ik ken Claudia als integer en vindingrijk. Ze kan zich goed inleven in anderen en dat komt duidelijk naar voren in haar onpartijdige houding.

Jose de Bruijn

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze die Claudia hanteert tijdens onze mediation sessies.
Zij gaf ons direct een goed en ontspannen gevoel, zij haalt de juiste argumenten naar voren en stelt correcte vragen waar wij niet eerder bij stil hebben gestaan.
Zij leert ons bewuster te zijn van de kracht van (non-verbale)communicatie, dus ook hoe het kan komen dat dit vaak misgaat en helpt ons erbij om oplossingen te bedenken.
Claudia is zeer onpartijdig en ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn.

Hendrina Sumter

Claudia is een open en eerlijk persoon en ze heeft verstand van zaken!

Sylvia van Wijngaerde

Een zeer professionele aanpak !
Maar vooral een goed persoonlijk contact gehad.
Staat vrolijk in het leven en deelt dat graag met de mensen om haar heen die dat wensen.
Stelt je op je gemak in de toch al moeilijke beslissing
Zeker een aanrader

MF Keislair

Firstly Claudia’s English is perfect, which was a huge relief! The coaching and mentoring that I received was brilliant and really helped me to find direction and put me on the right path. Claudia is a such a lovely person, it made working with her really easy and I always looked forward to my sessions. Thank you Claudia 🙂

N Young

Prettige persoonlijkheid
En leuk contact

S Glavimans

Prettige gesprekken en goede begeleiding. Open, direct en duidelijk.

J Hartman